Har du nogensinde ønsket at spejle din Mac til et tv, trådløst? Du kan gøre dette med de fleste moderne Mac’er, hvis de understøtter AirPlay.

Og mange moderne tv’er har også indbygget AirPlay -understøttelse , så en Mac nemt kan spejle sin skærm til tv’et lige fra macOS. Dette er nemmere end nogensinde i macOS Monterey.

AirPlay-understøttelse er inkluderet i mange moderne tv’er fra LG, Samsung, Sony, Vizio, normalt fra 2018 eller nyere modeller. Hvis dit tv understøtter spejling fra en Mac (eller iPhone eller iPad), så vil «AirPlay» være tilgængelig som en af ​​inputmulighederne på tv’et.

Hvis dit tv ikke naturligt understøtter AirPlay, så inkluderer mange enheder og bokse som Apple TV eller Roku support, så tilslut altid en af ​​dem til dit tv og spejle derefter din Mac til den.

Sådan spejler du en Mac-skærm til TV

Vi vil dække, hvordan man spejler en MacBook Pro til et tv ved hjælp af AirPlay i macOS Monterey.

Fra tv’et skal du vælge «AirPlay» som tv-indgang.

På Mac skal du klikke på kontrolcenterikonet i menulinjen.

Klik på «Skærmspejling» i Kontrolcenter

Vælg dit tv blandt de tilgængelige skærmspejlingsenheder

På et tidspunkt vises en kode på tv-skærmen, og indtast derefter koden på Mac’en, når du bliver bedt om det

Giv Mac’en og tv’et et øjeblik, og snart vil Mac-skærmen spejle til tv’et trådløst

Nu er din Mac-skærm spejlet til tv’et, takket være AirPlay.

Dette vil sende alt på Mac-skærmen til tv’et.

Bemærk venligst, at Mac-skærmopløsningen kan ændre sig, så den passer til tv’ets opløsning, men du kan justere opløsningen på skærmen/skærmene i Systemindstillinger > Skærm > Opløsning, som du finder passende.

Hvis du blot vil spejle en video, kan du som regel vælge TV’et som destination for de fleste videoafspillere, for eksempel kan du med YouTube AirPlay direkte fra YouTube til Safari-browseren på Mac’en, som kun sender videoen til TV’et . , i stedet for hele Mac-skrivebordet og -skærmen.

Sådan afbrydes Screen Mirroring på Mac til TV

Du kan til enhver tid stoppe skærmspejling:

Vend tilbage til kontrolcentermenuen
Vælg «Skærmspejling» igen
Vælg det tv, du spejler til som destination for at fravælge det og stoppe skærmspejling

AirPlay er en rigtig god funktion med en masse fede muligheder, og den er ikke kun begrænset til at caste din Macs skærm til at spejle til et tv eller en anden enhed. AirPlay lader dig også gøre ting som at bruge Sonos som en Mac-højttaler, spejle en iPhone eller iPad til et Apple TV, endda AirPlay direkte til en anden Mac, der bruger Mac’en som målenhed – forudsat at du har en Mac, der understøtter denne funktion. blandt mange andre gode tricks, og ikke kun til Mac men også til iPhone, iPad og Apple TV.

Bruger du skærmspejling med din Mac til at spejle din skærm til et tv? Understøtter dit TV AirPlay indbygget, eller bruger du en enhed som Apple TV, Roku eller Fire TV til at have muligheden? Fortæl os dine oplevelser i kommentarerne.

¿De cuánta utilidad te ha parecido este contenido?

¡Haz clic en una estrella para puntuarlo!

Promedio de puntuación 0 / 5. Recuento de votos: 0

Hasta ahora, ¡no hay votos!. Sé el primero en puntuar este contenido.