stalking1
stalking1

Etsitkö tapaa hyödyntää kryptoasi?

Panostaminen antaa sinun ansaita passiivisia tuloja jo omistamallasi kryptolla. Tämä sinun on tiedettävä siitä:

Mitä panostaminen on?

Panostaminen tarkoittaa kryptosi sitoutumista lohkoketjun tapahtumien turvaamiseen ja tarkistamiseen. Vastineeksi tästä saa palkintoja verkostolta .

Panoksen edut

Passiiviset tulot . Panostaminen on ensisijaisesti passiivista toimintaa, mikä tarkoittaa, että voit ansaita palkintoja tekemättä paljon (tai mitään) työtä.

Suorituskyky . panostaminen tarjoaa yleensä korkeamman sijoitetun pääoman tuoton (ROI) kuin pelkkä krypton pitäminen, varsinkin jos panossalkku muodostaa kiinnostuksesi.

Osallistuminen . Voit tukea verkostoa, johon uskot, ja auttaa sitä kasvamaan.

Alhaiset kustannukset . Panostaminen voi auttaa sinua ansaitsemaan palkintoja halvemmalla kuin kaivostoiminnalla, koska panostaminen vaatii vähemmän laskentatehoa eikä vaadi erikoislaitteita.

Mitä panostaminen on? Edut, haitat, riskit
POW vs POS

Panoksen riskit

On olemassa muutamia riskejä, jotka on tiedostettava ennen krypton sijoittamista:

volatiliteetti . Sijoitetun omaisuutesi arvo voi nousta tai laskea, kuten minkä tahansa muun kryptoomaisuuden.
Hallinnan menetys. Kun olet panostanut omaisuutesi, et voi käyttää niitä ennen kuin nostat ne (mikä yleensä kestää tietyn ajan).

Tauko . Jos validoija lähettää virheellisiä tapahtumia, verkosto voi rangaista tai “katkaista” osapuolia, jotka muuten saisivat palkintoja. Tämän tarkoituksena on estää huonoa käytöstä verkossa.

Todistus panoksesta vs. todiste työstä

Panostaminen tapahtuu vain kryptovaluuttaverkoissa, jotka käyttävät panoksen todiste -mallia konsensusmekanismina. Konsensusmekanismi on prosessi, jota blockchain-verkko käyttää maksujen käsittelyyn, tapahtumien vahvistamiseen ja uusien lohkojen lisäämiseen ketjuun.

Kaksi yleisintä kryptovaluuttojen käyttämää konsensusmekanismia ovat proof-of-work (PoW) ja proof-of-stake (PoS).

Todistus työstä (POW)

PoW on valittu menetelmä varhaisille kryptovaluutoille, mukaan lukien Bitcoin.

PoW-järjestelmissä osallistujat kilpailevat monimutkaisten matemaattisten ongelmien ratkaisemisesta. Ensimmäinen ongelman ratkaiseva henkilö lisää seuraavan lohkon ketjuun ja saa palkinnon. PoW on erittäin energiaa kuluttava prosessi, koska se edellyttää kaivostyöläisten käyttävän tehokkaita tietokoneita 24 tuntia vuorokaudessa.

Lohkopalkkion ansaitseminen tarkoittaa muiden “suorituskykyä”.

Todistus panoksesta

PoS on vihreämpi tapa tarkistaa tapahtumat.

PoS-järjestelmissä osallistujat lupaavat kryptoomaisuutensa auttaakseen turvaamaan ja todentamaan verkossa tapahtuvia tapahtumia. Mitä enemmän omaisuutta panostat, sitä enemmän sinulla on mahdollisuus tulla valituksi lisäämään ketjuun seuraava lohko.

Tämä prosessi ei vaadi erikoislaitteistoa tai ylimääräistä laskentatehoa.

PoS-järjestelmillä on myös erilaiset vedonlyöntisäännöt kuin PoW-järjestelmissä. Esimerkiksi jotkin PoS-verkot vaativat osallistujia lukitsemaan panospalkkionsa tietyksi ajaksi, kun taas toiset antavat panostajien lunastaa palkintonsa sitä mukaa, kun ne ansaitaan.

Lyhyesti sanottuna panostamalla voit tukea lohkoketjuverkostoa – ja ansaita siitä passiivisia palkintoja – kuluttamatta suuria määriä energiaa.

Kuinka panostus toimii

Kun krypto on panostettu, sitä pidetään verkkoon yhdistetyssä lompakossa, jota kutsutaan pysäköintilompakoksi.

Kun panoslompakkosi on asetettu ja olet tallettanut kryptosi, luodaan “sidontajakso”, jonka aikana krypto on lukittu eikä kelpaa palkintoihin. Tämän ikkunan jälkeen suojaat verkkoa, joten palkintojen jakaminen alkaa.

Palkintojen määrä riippuu sen verkoston pysäköintisäännöistä, jota autat panostamaan.

Esimerkiksi jotkut verkot antavat ostajille kiinteän palkkion jokaisesta ketjuun lisäämästä lohkosta, kun taas toiset antavat pelaajille osan lohkoon liittyvistä transaktiomaksuista.

Useimmat panoslompakot kertovat sinulle, kuinka paljon voit odottaa ansaitsevasi palkintoja, sekä kuinka kauan niiden ansaitseminen kestää.

Kuinka paljon tienaan vainoamalla?

Ansaittujen palkintojen määrä riippuu sijoitetusta summasta ja tunnuksen erityisestä panostusaikataulusta. Monet arvioivat Ethereum-palkkioiden olevan noin 5-6 % muutamaa päivää ennen yhdistämistä.

Miksi en voi panostaa kaikkea omistamaani kryptoa?

Monet kryptovaluutat, kuten bitcoin, dogecoin ja litecoin, eivät käytä panostodistusta verkkonsa vahvistamiseen, mikä tarkoittaa, että et voi panostaa niitä. Nämä kryptovaluutat on suojattu työtodistusprosesseilla, kuten kaivostoiminnalla.

Mitkä kryptovaluutat tukevat panostamista?

Monet kryptovaluutat tukevat panostamista, kuten Ethereum, Avalanche, Solana, Polkadot, Cardano, NEAR jne.

¿De cuánta utilidad te ha parecido este contenido?

¡Haz clic en una estrella para puntuarlo!

Promedio de puntuación 0 / 5. Recuento de votos: 0

Hasta ahora, ¡no hay votos!. Sé el primero en puntuar este contenido.